Velkommen til TUI Gymnastik – sæson 2024/2025!

Læs mere om alle holdene under fanen Gymnastik -> Holdene

TUI Gymnastik glæder os til at byde velkommen til gymnastiksæson 2024/2025 fra uge 37.

Tilmelding åbner den 08.08.2024 kl. 20.00

Der er mange spændende hold vente!

Det er vigtigt at alle tilmeldes inden første træning.

Det er gymnastens navn og fødselsdag der skal oplyses ved tilmelding på børneholdene.

Husk at de første 3 træninger er gratis.

Hvis du ønsker at stoppe efter de tre gange, får du penge retur.

Vær opmærksom på, at der er begrænset antal pladser på nogle hold.
Tilmeldingen foregår efter ”først til mølle”-princippet.

Er man økonomisk udfordret i forhold til at betale kontingent til en foreningsaktivitet, tag da gerne fat i en fra bestyrelsen, så vil vi hjælpe med at søge økonomisk tilskud.

På mange af holdene vil der være en udgift til opvisningsdrager.

Vi ser frem til endnu en sæson med masser af aktiviteter, og hvor gymnastiksæsonen afsluttes i marts 2025 med gymnastikopvisninger både udenbys og ved den lokale Forårsopvisning d. 16. marts 2025!

Som altid står vi klar med en flok instruktører, hjælpetrænere og føl, som alle brænder efter at komme i gang.
Vi håber, at du og din familie vil dyrke gymnastik og andre aktiviteter i TUI Gymnastik, og derved støtte op omkring vores lokale forening.

Vel mødt til en forrygende sæson i TUI Gymnastik.

Bestyrelsen i TUI Gymnastik

Følg os på Facebook: