Dana Cup – også i Tårs

Dana Cup betyder, at vi skal have dækket knap 200 vagter ind. TUI håndbold er dybt afhængig af Dana Cup, da det uden sammenligning er dette event, vi tjener flest penge på – og derfor også er det, der holder os kørende. Vi er af den grund meget afhængige af, at mange frivillige kræfter vil tilbyde deres hjælp i netop denne uge.

Ved tidligere års ris/ros har vi fået at vide, at nogle tøver med at melde sig på banen, fordi opgaverne ikke er tydeligt beskrevet. Det retter forsøger vi her at rette op på, ved at give en lille forklaring på samtlige områder. Dog skal det siges, at man aldrig står alene med opgaven. Der er en kontaktperson fra TUI knyttet til hvert område, som man kan ringe til, hvis der skulle opstå problemer. Derudover er der numre tilknyttet Dana cup centeret i Hjørring, og til sidst bestræber vi os på, at man aldrig står alene. Så der burde ikke være noget at være bekymret for – opgaverne skulle gerne være lige til at gå til.

Informationen Tårs Skole:
Her er opgaven at være til rådighed for beboerne på skolen. De kan have spørgsmål af forskellig art, som informationen skal kunne formidle et svar på – eller sørge for, de kommer i kontakt med rette person, der kan svare. Oftest finder man svarene på mange spørgsmål ved at kigge i informationsfolderen lavet af administrationen i Dana cup. Derudover skal man være med til at sørge for, at alt foregår på en ordentlig måde, reglerne overholdt osv. Det er informationens opgave at låse op/låse klasselokalerne når hold kommer og går. Alt afhængig af hvornår på dagen, man har vagten knytter der sig nogle opgaver til, men de er alle udførligt beskrevet, når man møder ind.

Teltet på banerne:
I de tre dage, der spilles kampe i Tårs, bliver der stillet et telt op ved gavlen af hallen, hvor der sælges slik, vand, fransk hotdog osv. (opgaven hører pt. hjemme under cafeteriaet)

Banevagter:
Banevagterne har til opgave at indberette resultaterne fra kampene, indberette fairplay og uddele dommernes kampkort. Alt sammen udførligt beskrevet, hvordan man gør.

Opstilling og oprydning på skolen:
Her handler det meget oplagt om at gøre skolen klar til ugen. Eksempelvis skal hjemkundskabslokalet omdannes til informationen; der skal skilte og ekstra skraldespande op rundt omkring på skolen – generelt skal der forberedes. Og det modsatte sker, når vi kommer til oprydningen. Her skal skolen gøres klar til aflevering igen.