Årets TUI’er

Hver år kåres “Årest TUIér”. Alle kan indstille en peson i foreningen der har gjort en særlig indsats for foreningen det forgangne år. Årets TUIér udnævnes til generalforsamlingen.

Årets TUI’er 2022

Mikkel Hansen blev på Generalforsamlingen TUI onsdag aften kåret som årets TUI’er. Mikkel blev enstemmig valgt og indstillingen lød som følge:

Mikkel Hansen har i en del år været træner / holdleder for old boys holdet i fodbold og har været en samlende figur for holdet.

Derudover har han påtaget sig trænerjobbet for to ungdomshold, nystartede pigehold – med stor succes.

Han yder også en stor indsats i koordineringsgruppen (5 personer), der har til opgave at skaffe økonomiske midler til en tur til Italien for ungdomsspiller. Her har han løst opgaver med salg af julekalenderne. Desuden har han stået for at skaffe mandskab (ca. 35 personer) til praktiske gøremål i forbindelse med TUI’s julefrokost og for Borgerforeningens forårsfest (borddækning, gulvbeskyttelse, afrydning af borde, oprydning til sidst mv.)

Herudover finder han tid til at sidde i Svømmeafdelingens bestyrelse. Ud over almindeligt bestyrelsesarbejde var han afdelingens repræsentant, da fællesdagen for foreningens føl skulle planlægges og afholdes.

Da vi i svømmeafdelingen pludselig stod og manglede en instruktør til to ungdomshold, midt i sæsonen, sprang han til og tog opgaven på sig.

Ud over alt dette får Mikkel også tid til at spille hygge-badminton om mandagen sammen med gode venner.

Der skal lyde et stort tillykke til Mikkel

Årets TUI’er 2021

2 personer har budt ind med indstilling af en person til titlen som Årets TUI’er. Den ene skriver: Årets TUI’er er en person hvis hjerte banker for fodbold, en varm person som er rummelig og venlig overfor både børn og forældre. En person, der vil gå langt for at hver dreng og pige kan spille bold – passer det ikke aldersmæssigt, så tilpasses det.

Den anden skriver: Årets TUI’er er en person hvis hjerte banker for håndbold. En person der tænker på andre – før sig selv. En person der altid springer til “når lokummet brænder”. En person der aldrig – som i aldrig, siger nej til en opgave og altid er den første der svarer bekræftende på en – af mange – mails i TUI regi.

Et mangeårigt loyalt arbejde i fodbold afdelingen- på banen og ikke mindst som forældre på sidelinjen. En rolle som træner er det vist også blevet til, endvidere har personen i mange år været med i fodboldbestyrelsen. En pligtopfyldende og engageret og yderst loyal person i relation til TUI.

Om årets TUI’er er en varm og omsorgsfuld person, der ikke er bange for at give en hånd med alle steder. Om det er til FaktaCup, Fodboldturen – TUI’er opdrager sine børn til også at blive en del af holdet og en del af klubben.

Fakta er – de to indstillinger fra henholdsvis Gitte Friis og Else Strauss Harpsø går på en og samme person, hvilket jo gjorde lettere for Hovedbestyrelsen at vælge hvem der skulle have titel af ”Årets TUI’er 2021”

Med følgende ord blev årets TUI’er kåret torsdag den 10. marts 2022 ”Du skal vide, at det altid er en fornøjelse at samarbejde med dig, dit rolige – lidt ”knejtede” sind er altid inspirerende.
Årets TUI’er er Anders Christensen Hjorth – stort tillykke til dig.

Årets TUI’er 2017

Personen skulle måske have været kåret for 3 år siden – for 8 år siden eller for 15 år siden. Ja, stort set kunne personen have været kåret mange gange.

Personen er den der altid springer til når lokummet brænder. Faktisk uanset hvilken afdeling det drejer sig om – eller ja nok mest håndbold og fodbold. I det mindste gerne noget med en bold.

Personen er ved at være en aldrende herre – ikke gammel – men aldrende. En god årgang 64’er.
Han har utallige gange været med inde omkring bestyrelsesarbejde. Altid klar til at påtage sig et trænerjob.

Han er stoppet mange gange – men har det lidt som en boomerang – han kommer altid tilbage på sin egen stille og rolige facon. Ikke forstået sådan at han ikke har temperament, for det kan han altså godt have.

Men kendetegnet for ham er, at han altid er frisk på at tage en opgave. Hjælper gerne til Tårsløbet, til DanaCup til Fakta Cup (tidligere Frønse Cup) og også før den tid. Han har været med til at arrangere fodboldtur – ikke ene, nej han har ofte støtte af hans bedre halvdel – Hanne.

Han har sågar spillet en håndboldkamp – eller det er måske så meget sagt, men han har i det mindste trænet en enkelt gang, stoppede fordi han blev grebet ud……….

Årets TUI’er 2017 John Skovsgaard Christensen – aktiv TUI’er i mindst 45 år.