Juletombola

Vores hyggelieg Juletombola har gennem rigtig mange år været en tilbagevendende begivenhed.
Den gule campingvogn trilles frem og der sælges lodder til fordel for TUI – tidligere var det en opgave der var tilknyttet fodbold afdelingen – nu hører den hjemme under TUI-events. Dette betyder, at der arbejdes på kryds af afdelingerne til fordel for ungdomsarbejde i hele klubben.

Skulle du allerede nu vide, at du og dit firma vil sponsere gevinster til tombolaen, så send en mail på tui@events.dk så kan vi lige koordinere.

TUI – Tårskalenderen

Lidt en tilfældighed gjorde, at Tårskalenderen kom ind under TUI regi – TUI-Events. I december 2017 blev den første kalender omdelt og der er allerede nu tegnet annoncer til TUI-kalenderen for det kommende år. Selvfølgelig er der plads til flere annoncører. Henvendelse TUI@events.dk / 2033 3539.

Priser:
Stor annonce 1.000- kr
Lille annonce 600,- kr.
Priserne er ex. moms og annoncøren fremsender logo i PDF eller JPG format.

Tårsdagene

I 2014 kunne Tårs fejre sin 750 års fødselsdag, festlighederne omkring denne fornemme fødselsdag blev grundlag for et samarbejde mellem primært Taars-Ugilt IF, Tårs Borgerforening og Taarshallen.

Faste punkter til tårsdagene er cykelløb, stafetløb, kræmmermarked og traktortræk.
I 2018 startede vi op med vejfodbold – en kæmpe succes som vi håber bliver fast tilbagevende.

Omkring medio august finder afholdes Tårsdagene. Du kan se mere på Facebook.