Æresmedlemmer

Nyt æresmedlem i Taars-Ugilt IF 2022

Forretningsudvalget indstillede på generalforsamlingen i TUI at generalforsamlingen 2022 udnævnte Claus Budolfsen til æresmedlem af Taars-Ugilt IF.

Dette gjorde generalforsamlingen, og efterfulgt af mange rosende og lidt drillende ord kunne formand for TUI Lars Dissing overrække diplom og vin til Claus – samt blomster til Pia Budolfsen, som en lille tak for lån af Claus gennem rigtig mange år.

Ordentlighed, flid, venlighed og en virkelig stor arbejdsindsats var kun nogle af de ord der fulgte med indstillingen. Roser for et ualmindeligt stort år gennem de sidste 30 år – både inden for bestyrelsesarbejde – men også på “banen” som træner og som aktiv gymnast.

Claus takkede for udnævnelsen – som nok det yngste æresmedlem i Taars-Ugilt IF, og han kunne knytte flere forskellige små anekdoter til i rækken af de mange, som gymnastik afdelingen havde lavet i deres indstilling.

Stort tillykke til Claus med titlen.

Æresmedlem – Bent Hansen

Æresmedlem i TUI udnævnt på generalforsamling 6. marts 2018

Hovedbestyrelsen vil gerne henstille til generalforsamlingen, at Bent Hansen, Egely udnævnes til æresmedlem af TUI.
Bent har gennem hele sit liv ydet en betydelig indsats i TUI. Han har været aktiv i næsten alle foreningens afdelinger som træner/instruktør/holdleder. Håndbold, fodbold, badminton og svømning.
Bent har i mange år været særdeles vedholdende i forhold til at holde badminton for ungdomsspillerne i gang. Både som træner og som medlem af bestyrelsen. Dette med stor succes. Uden Bents indsats var der nok ikke badminton for børn og unge i Tårs i dag.

Mikkel Hansen, årets TUI

Endelig har Bendt ydet en trofast og stabil indsats som træner i svømmeafdelingen i de sidste 15-16 år sammen med Rita hver fredag, hvor stort set alle byens børn kender til Bent. Livredder, arrangør af svømmekursus for klubbens instruktører, – altid klar med en hjælpende hånd. De sidste mange år har Bent også siddet i bestyrelsen for svømmeafdelingen og der givet ud af sin solide erfaring med foreningslivet. Noget vi er mange, som har nydt godt af. Bent har en særdeles konstruktiv og positiv tilgang til arbejdet i bestyrelsen og det er en fornøjelse at arbejde sammen med Bent.

Bent er desuden medlem af hallens bestyrelse og viser dermed sin store interesse for, at klubben har så gode rammer og faciliteter som overhovedet muligt.
Bent fortjener helt sikkert at blive udnævnt som æresmedlem set i lyset af sit store engagement og stabile indsats i Taars Ugilt Idrætsforening gennem mange år. Vi håber, at denne indsats vil vare ved mange år endnu.